3 Ocak 2012 Salı

TEDxSydney - Daniel Johns & Josh Wakely - My Mind's Own Melody




Alametifarika dünyanın en önemli entelektüel platformunu İstanbul'a getiriyor: TED.
TED'in yeni başlattığı "TEDx independently organized TED event" serisinin bir adımı da İstanbul'da atılacak. İlk konferansın konusunu "Toleransın Sınırları" (The Limits of Tolerance) olarak belirledik. Dünyadan ve Türkiye'den önemli isimler "tolerans"ın varlığını, yokluğunu, imkânlarını, imkânsızlığını, gücünü, güçsüzlüğünü bilim, sanat, siyaset, ticaret ve teknoloji açısından ele alacak. O gün orada olmanız, aklınızı, zamanınızı bu konferansa vermeniz dileğiyle...

Dünyanın en önemli entellektüel platformlarından olan TED, yerel ve bağımsız TEDx programlarıyla dünyanın farklı noktalarında da TED benzeri bir deneyimi gerçekleştirme olanağı sunuyor. TED konferansları, "ideas worth spreading" sloganıyla konusunda uzman akademisyen, politikacı ve sanatçıların 18'er dakikalık konuşmalarından oluşuyor. Benzer bir fikir alışverişi ve etkileşimi Türkiye'de yapmak istediğimizden Alametifarika olarak TEDxIstanbul'u düzenlemeye karar verdik. TEDxİstanbul konferanslarının ilki "Toleransın Sınırları" temasıyla 23 Ocak 2010 Cumartesi günü The Seed'de düzenleniyor. Yaklaşık 300 kişinin katılacağı etkinlik Turkcell Teknolojinin katkılarıyla web ve mobil üzerinden canlı olarak da izlenebilecek. TEDxİstanbul konferanslarıyla ilgili gelişmelerden haberdar olmak ve katılım için lütfen başvuru formunu doldurunuz.


not:bu sayede  karsu dönmez  ile tanışma fırsatım oldu. aklımda ki fikri ise daniel johns ve josh wakely gerçekleştirmiş.Daha da iyi olabilir idi ama yine güzel.

Hiç yorum yok: