13 Ağustos 2015 Perşembe

Skrillex and Diplo - "Where Are Ü Now" with Justin Bieber ve Diplo'nun indie ortamına sihirli değneğini değdirmesi: Grizzly Bear - Will Calls (Diplo Remix)


Justin Bieber ile kimileri "Castin biber" kikikkiki diyerek dalga geçe dursun çok iyi bir kariyer yönetimi ile karşı karşıya olduğumuzu görmek için büyük bir çaba harcamaya gerek olmadığını düşünüyorum. Bence mainstream prodüktörler şarkı yazarları arasında kendini en çok yenileyen Diplo ve pek haz etmediğim gelip geçici olacağı su götürmez gerçek olan dubstep modasını her boka sokan Skrillex ile birlikte bir iş yapmak akıllıca değildir de nedir? Bu açıdan Justin'in kariyerini inşa edenler nerede, ne yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Yukarıda bulunan "Where Are Ü Now" adlı parçada 1.09 ile giren bölümü ve yükselişi ritmin değişimi oldukça güzel. Telefon melodisi gibi ama tempo sizi hemen yakalıyor. Sanki tek ayağı üzerinde seken şarkı ruhunuza seksek oynatıyor. Klibin görselleri de ayrı güzel olmuş. Adamlar işi biliyor beyler hadi şimdi dağılın!



BU ARADA ASIL BOMBA NEYE EL ATARSAM KENDİMDEN İZ BIRAKIRIM DİYEN DİPLO'nun  zaten aşkından öldüğümüz sevgili grubumuz Grizzly Bear'in " Will Calls " una dokunmuş olması remixin dibine vurması. Adamsın lan Diplo! Adamın Dibisin Diploooo!

Hiç yorum yok: