16 Mayıs 2012 Çarşamba

Yılan hikayesi olarak KARGO ve yeni şarkıları KEHRİBAR


Kim ne derse desin Kargo bereketli bir gruptur Türk Rock piyasası için. Çünkü bir grup dağılınca ondan bin türlü grup üreyebiliyorsa ya da türeyebiliyorsa o grup bereketli demektir.

M.ş.ş (Mehmet Şenol Şişli) gidince kimileri için Kargo bitmişti. Oysa hepimizin ortak kararı Koray Candemir'li bir Kargo'ydu hiç şüphesiz. Sonra bir ara Selim Öztürk ve Serkan Çeliköz prodüktörlük işine giriştiler. Hatta Koray bile GECE'nin ilk albümünde prodüktörlük yaptı. Koray sonra "SADE" ile sade bir çıkış yaptığı için olsa gerek pek iplenmedi. Sonra Kargo'ya M.Ş.Ş döndü sonra Mirkelam solist olarak geldi derken işler karıştı.
Koray ile Serkan ise Maskott adlı grup kurdu.Ve şu an o grupta müzik tarihinin derinliklerine karıştı ve son buldu.Ve sonra ne oldu derseniz...

Bu yılan hikayesinin son halkası Koray Candemir yerine Ozan Anlaş'ın vokal olduğu bir Kargo. Selim Öztürk,Burak  Karataş ve Ozan Anlaş ile yeni Kargo kimileri için gelip geçici bir denemeden ibaret. Kargo isminin ekmeğini yeme girişimi olarak görülsede "Kehribar" adlı parça hoş bir pop-rock baladı bence. Bana bir zamanlar ki Tual grubunu (pencere klibi) anımsatmadı değil bu yeni oluşum. Her şeye rağmen Ozan Anlaş ile yeni Kargo'ya şans vermek lazım. Ne de olsa ne velet rock grupları ile tırt popçulara yer veriyoruz arşimizde. Değil mi?


Hiç yorum yok: