28 Ocak 2010 Perşembe

Marilyn Manson-Working Class Hero

Manson'un ucube gibi göründüğüne bakmayın. Morrissey kadar tutkulu bir adam bence Manson. Ne de olsa biri makyaj yapıyor,diğeri makyajları siliyor cümlelerle.

http://rapidshare.com/files/342698867/Marilyn_Manson_-_Working_Class_Hero.mp3.html

Sizlere Manson'dan bir The beatles coverı. Working Class Hero. Özel bir cover yapmamış. Son derece halktan bir cover. Bu şarkı oturdukları yerden para kazanmayı devam ettirmek için eylem yapan tembel tekel işçilerine gitsin. Özellikle benim bir akrabama. Sigaraya da zam geldi değil mi?


ÖZELNOT:Bu arada Manson'un kadınlarına hep hayran olmuşumdur bunuda itiraf edeyim. Dita olsun ne bileyim Rose mcgowan olsun ya da evan rachel wood mesela.Beyaz ten,retro stil,kırmızı ruj tüm kadınları bir halta benzetir değil mi!Ki Rose bir filmler çeviriyormuş.Balık etli kadınlar familyasından.Linda lovelace'in canlandıracakmış yeni filminde. Deep Throat yakışır kendisine zaten. Ama kimse Heather Brooke olamaz.

2 yorum:

dadagu dedi ki...

working class hero bir lennon cover'ı, beatles sonrası bağımsız dönemden. orijinali ile david bowie'nin ara grubu tin machine in cover ını severim.

Adsız dedi ki...

Let bygones be bygones.