27 Şubat 2009 Cuma

Little Lost David-BirKenaraNotAlınıpKulakKabartYazılmışlar

http://www.myspace.com/littlelostdavid
Tom Mcrae'yi sevenleriniz vardır.Bu elemanda dinlediğinizde hemen içinize giren bir sese sahip.Kesinlikle ıskalanmamalı.Neden hala bilinmiyor anlamış değilim.Küçük kayıp Çocuk David...
http://www.myspace.com/hijakoscar
Bir grubun tarz sahibi olması çok zor bir şey.Ama bazıları ise bunu çok kolay yapabiliyor.Sanırım bunun en önemli tarafı yaptığınız müziği hissetmek.Hijak Oscar'dan "Disciple of Time" dinledikten sonra bana az da olsa katılacaksınız.Kesinlikle tarz sahibi bir grup.
www.myspace.com/orange38music
"BE agressivve" i dinlemekte fayda görüyorum.İngilterede uzun süre kalıp müzik ortamlarına dalmış bir arkadaşımın dediği gibi:" adını hiç duymayacağımız ama gerçekten iyi bir sürü grup var". Şimdi bu grubun Kaiser C. den ne eksiği var.Hatta fazladan ruhu var denebilir.
http://www.myspace.com/autokat
Hayır bir tasarım programı ismi değil.Autokat bir grup.Ve "short circuit" ile bazı kesimleri tavlayabilecek potansiyele sahip.
http://www.myspace.com/milburnmusic
Milburn zaten bu listede ki en bilindik grup."What will you do" diye bir şarkıları varmıydı bunların! Kesinlikle "Sheffield"li tüm elemanlar derslerine iyi çalışıyor!

Hiç yorum yok: