7 Şubat 2009 Cumartesi

Anni Rossi-Sesinde Arzu Var

Sevgilisi ile dövüştükten sonra sevişen bir kadının sesinin içine giriyoruz.Yaşı henüz 23.İki basamaklı sayıların en mühimlerinden.Son derece özensiz bir yatak odasına giriyoruz sonra.Şarkılar içimizde kızaran kırmızı gece lambaları gibi.Her şey öze sadık kalmış.Bunda ses mühendisi Steve Albini'nin parmağıda var.Ayak parmakları dahil.
Doğuştan çatlak sesini bir ustura gibi kullanan birini bu devirde bulmak kolay olmuyor.İndie dediğin böyle bir şey olsa gerek diyorsun. Hafif viyola,biraz keman, inceldiği yerden kopacak melodiler, ek unsurlar... Hiç kimsenin dönüpte bakmayacağı bir kadın.Taa ki sesini duyana kadar!Size kendini beğendirmek gibi derdide yok.Kıyafetlerini annesinin dolabından araklayan,makyaj yapmayan,alışveriş kızı olmayarak içini dışından önemli tutan biri o. İmaja o kadar çok takılmışız ki Anni rossi kıyafetlerini çıkarmadan içini göstermeyi başarıyor.4AD sen büyüksün.
Anni Rossi-Ecology

2 yorum:

Adsız dedi ki...

tavsiye için çok teşekkürler, lazefem kayıtlarına göre dün sadece 184 kere dinlemişim wheelpusher ı :S çoğu uykuda geçmiş olsa da.. tmm salak bi koment oldu ve sadece teşekür etmek istemiştim. sevgi ve selamlar ^_^

Şehirli Derviş dedi ki...

@anastasia beaverhausen
sevgi ve selam bizden...