4 Eylül 2008 Perşembe

Sıfır Beden ve Pamuk Yüzlü Folk:Jenny Lewis ve Johnathan Rice Bunlardan Harici The Walkmen



Jenny Lewis'i Rilo Kiley'den hatırlıyoruz.Rilo Kiley hoş gruptur. Yerinde tadında çalar söylerler. 76lı Jenny ise 2006dan sonra her vokalist gibi solonun cazibesine dayanamayanlardan. Bir çok kişide destek verip el birliği ile albümü show girl olmaktan folk girl olmaya direttiler.Acid Tonque yi myspace sine koymuş. Benden geçer not almasına gerek olmasada geçer not aldı. Gözleri küçük olsada ben bu kızı Twiggy'e çok benzetiyorum.(Bu arada Twiggy'nin mayho bakışlarına hastayım:) http://rtone.files.wordpress.com/2006/10/twiggy05.jpg (Twiggy'nin resmi)ve https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiq8-u24EjZKp3qVQdGYq36fV-7NnA75GxETsoAmYhtO3cxIXBy75fuh0IloEVcUfjLUseKCb9-DPhAXL9k32Dsx0dPEeAXFNWTtYi1wGLIjWw4lwncxWftpy4sae8ItAfjo_TceX2VS_4/s1600-h/JennyLewis_DeGuire_258285_400.jpg (Jenny Lewis'in resmi). Ha ne diyorduk albüm. http://www.myspace.com/jennylewismusic takip edin ve dinleyin.




Bir de Jenny'nin yanında Johnathan Rice var.Her zaman yanında zaten. Kızlar yanında işe yarar erkek taşımayı severler.İsviçre çakısı misali. O da Johnny Cash olmaya öykünüyor ama daha erken.83lü zaten.Büyük ihtimalle de Donovan gibi unutulacak. O kadar hatırlansa yine iyi!We are all stuck out in the desert şarkısı ile başlanırsa rahat olur.





The Walkmen yeni albümü ile karşımızda gelmiş bende albümü sizle beraber dinlemeye başlamıştım. Fena değilmiş albüm. İN THE NEW YEAR güzel şarkı.Sizde dinleyin. Ama bana kendini sevdiren bir diğer şarkı On the water oldu. Onu da http://www.myfoxny.com/myfox/pages/InsideFox/Detail?contentId=7230779&version=1&locale=EN-US&layoutCode=VSTY&pageId=5.2.1 adresinden performans olarak dinleyin. The Walkmen de hafif bir şeyler eksik. Müzikal doku sorunu.(ne sallıyorum ama-o da ne demekse)Onu da zamanla aşarlar sanırım.

Hiç yorum yok: